Ons bedrijf

Keizer autoschade sinds 1963 in Franeker.
Opa W. Keizer is in 1963 ondernemend gestart. Hij leerde de fijne kneepjes van het spuiten als spuiter bij Oostwoud . Voor dit bedrijf spoot hij vooral meubilair zoals ziekenhuisbedden en ziekenhuiskasten. De vraag naar dit soort vakmanschap was destijds groot. In de vrije uren spoot hij op aanvraag andere objecten.

Van spuiterij tot Keizer autoschade
Zo begon Keizer met bedrijfsmatige spuiterij. Later werd deze ondernemer actief in de autoschade. Vanaf het begin wist men Keizer op het Frisiaterrein in Franeker ook te vinden voor het spuiten en herstellen van vrachtwagens. Na een aantal jaren is de heer J. Keizer in het bedrijf gekomen. Hij heeft het bedrijf overgenomen en verder geprofessionaliseerd.

Verhuizing na toename diensten
Het aantal klanten nam toe. Mede daardoor ontstond de wens om nog professioneler te werken en de dienstverlening te moderniseren en uit te breiden. Reden om in 1988 te verhuizen naar een representatief, modern ingericht pand aan de Voltastraat in Franeker. Daarmee kon ook de dienstverlening opnieuw worden uitgebreid met het spuiten van industrieel spuitwerk.

Van autoschade tot industrieel spuitwerk
Sinds 2001 is Dirk, de huidige eigenaar, werkzaam binnen Keizer Autoschade. Hij heeft in 2005 het schadebedrijf overgenomen. Sindsdien is de schadedienstverlening nog meer geprofessionaliseerd. Het bedrijf is voorzien van de meest moderne faciliteiten en apparatuur.

Wij spuiten meer dan auto’s
Alles wat transporteerbaar is en wat naar binnen kan worden gereden kan Keizer Autoschade spuiten. Van scooter tot een vrachtwagen van 11 m. Ook voor het spuiten van winkelinterieurs en bijvoorbeeld binnendeuren kunt u bij ons terecht. Van blauw parelmoer tot signaaloranje. Er is veel mogelijk bij Keizer Autoschade.

 

  • U kunt ons bereiken op:
  • 0517-392489
  • 24/7 bereikbaar op 06-51147707
  • Reparatie met garantie conform Focwa Eurogarant
  • Ons meldpunt is 24/7 bereikbaar
  • Geen administratieve rompslomp
  • Wij zorgen ervoor dat u mobiel blijft
  • U betaalt geen eigen risico*

* vraag naar de voorwaarden